Ledig stilling

Stjørdal misjonskirke søker barneleder

Stjørdal Misjonskirke er en frikirke i Misjonskirken Norge som er plassert sentralt i Stjørdal, Trøndelag sin nest største by der Trondheim Lufthavn ligger. Menigheten ble etablert i 1936 og har i dag opp mot 400 medlemmer i alle aldre. Vi har gudstjeneste hver søndag, med tilhørende søndagsskole for barn og mye aktivitet ellers i uka. Staben består av to pastorer og to ungdomsledere, i tillegg til et antall frivillige medarbeidere. Se også menighetens nettside https://www.misjonskirka.org

Om stillingen

Deltidsstilling, stillingsstørrelse kan diskuteres. Tiltredelse etter avtale.

Arbeidsoppgaver

Lede og utvikle barnearbeidet i menigheten. Med hovedvekt på søndagsskole, barneklubben SHARE og småbarnstreff. En del arbeid vil foregå på søndager/helg.

Vi søker en person som

  • Er ansvarsbevisst, engasjert og liker å jobbe både selvstendig og i team.
  • Bidrar til et positivt og inkluderende fellesskap i kirka.
  • Den som ansettes må arbeide i samsvar med Misjonskirkens kristne verdigrunnlag, se viktigheten av, og ha erfaring med menighetsbyggende arbeid. 
  • Det er ønskelig med erfaring med barne- og ungdomsarbeid. God skriftlig og muntlig framstillingsevne i norsk er en fordel. Personlig egnethet blir spesielt vektlagt. Politiattest må fremlegges ved ansettelse.

Vi tilbyr

En spennende og utfordrende stilling i et godt arbeidsmiljø, i en menighet i vekst. Lønn i henhold til Misjonskirkens Norge sitt lønnsregulativ.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med pastor Barbro Dragsjø barbro@misjonskirka.org eller styreleder Jan Elverum jan.elverum@gmail.com.

Powered by Cornerstone